fbpx

FAQ (Ofte stilte spørsmål)

Hva er AI SEO?

AI SEO er en innovativ tjeneste som spesialiserer seg på søkemotoroptimalisering (SEO) ved hjelp av avansert kunstig intelligens. Vi hjelper bedrifter med å øke sin synlighet på nett ved å optimalisere nettsider for søkemotorer som Google. Våre tjenester inkluderer SEO-analyse, strategisk planlegging, Google Search Console, overvåkning, rapportering og innholdsproduksjon. Med vår AI-teknologi leverer vi raskere resultater med høyere kvalitet, noe som gir deg en konkurransefordel i din bransje.

AI SEO er et resultat av den nyeste AI-teknoligien og mennesker med lang erfaring fra markedsføring. Våre AI modeller er trent opp med noen tusentalls SEO tekster skrevet gjennom årenes løp. Promten lages unik til hver kunde, og vi har et nøye utarbeidet rammeverk for å skape de beste resultatene for kundene våre. Sammen med en komersiell forståelse gir dette våre kunder et veldig godt utgangspunkt for SEO. I tillegg har vi sikkerhetssystemer og mennesklig kvalitetskontroll slik at du som kunde kan være helt trygg på at du er godt ivaretatt.

AI SEO kommer som en pakkeløsning hvor man kan velge mellom Start, Vekst og Avansert.

Prisene er til enhver tid oppdatert her: https://www.aiseo.no/ai-seo-priser.

Det er ingen ekstra kostnader ved AI SEO, hverken trafikkbudsjett, onboarding, fakturagebyr eller lignende.

Dersom man ønsker å kjøpe ekstra søkeord er dette også mulig. Ta da kontakt med din kontaktperson som vil sette opp en plan sammen med deg.

Alle kunder av AI SEO vil få en startrapport. Det er en rapport som ser på den organiske synligheten, trafikken og plasseringene før oppstart. Deretter får alle kunder rapport hver måned som viser veksten i trafikk og plasseringer. Det er en oversiktlig rapport, og man kan selvsagt få en gjennomngang av denne sammen med kontaktpersonen hos oss. Vi vil også følge opp med jevnlige eposter og/eller telefonsamtaler.

Organisk synlighet tar litt tid. Vi ser typisk at våre kunder beveger seg i positiv retning på Google etter 1-1,5 måneder. Det som tar tid er indekseringen til Google. Når vi har produsert innhold, og fortalt Google om at det har kommet nytt innhold skal Googles algoritmer indeksere
dette. Innholdet vil evalueres og rangeres etter relevans for de aktuelle søkeordene. Vi anbefaler at man bruker AI SEO i minst 6 måneder, for å se full effekt.

Det enkle svaret er nesten ingenting. Vi starter våre kundeforhold med et onboardingskjema, hvor du som kunde kan notere ned ønskede søkeord, målgruppe og tone of voice. Deretter gjør vi og AI resten av jobben.


Du vil få tilsendt ferdige SEO-artikler for gjennomlesing, og deretter vil vi ta oss av publisering, optimalisering og rapportering.

Våre avtaler kommer uten bindingstid. Vi har såpass tro på produktet, og så mange fornøyde kunder at vi ikke har noen bindingstid i avtalene våre. Hos oss er man kunde så lenge man er fornøyd. Enkelt og greit.

Vil du vite mer?

Registrer deg under her, så vil vi ta kontakt med deg for å vise hvordan AI kan bidra til at din bedrift blir mer synlig.