fbpx

Våre suksesshistorier

AI SEO resultater

Den 1. august tok vi et strategisk valg som skulle vise seg å være et vendepunkt for våre kunder. Vi introduserte vår banebrytende AI SEO-tjeneste til et nøye utvalgt klientell, med et løfte om å revolusjonere deres digitale synlighet.

Med en fot i tradisjon og en annen i innovasjon, ønsker vi nå å dele historien om en av våre første klienter som satte sin lit til vår ekspertise – Majorstua Kvinneklinikk. Denne fremtredende klinikken, som allerede hadde investert i SEO, sto overfor et vanlig dilemma: Hvordan forbedre noe som allerede er godt? Svaret lå i vår tilnærming, en blanding av kunstig intelligens og menneskelig innsikt.

Vår tilnærming til kundens utfordringer var like innovativ som den var målrettet. Vi visste at nøkkelen til suksess lå i å finne den perfekte balansen mellom volum og verdi av søkeord. 

Ved å kombinere AI’s analytiske evner med våre SEO-eksperters strategiske innsikt, kunne vi skape en løsning som ikke bare løftet kundens opp i rangeringene, men som også holdt dem der – robust og synlig for de som søkte etter deres tjenester.

Dette var ikke en enkel prosess. Det krevde kontinuerlig overvåking, tilpasning og forbedring. Men resultatene talte for seg selv. 

Majorstua kvinneklinikk 4 måneder resultater fra SEO

Grafen viser en imponerende økning på 58,5 % i organisk trafikk på bare 3 måneder – fra 630 til 999 besøkende.

Vårt AI SEO-system har blitt kontinuerlig forbedret for å gi bedre og bedre resultater, vår pitch er å generere innhold til nettstedet ditt – men det er mye mer som går i bakgrunnen. Vi kan hjelper deg med å rangere nettstedet ditt bedre, indeksere de manglende sidene, øke antallet relevante søkeord og til og med øke SERP.

Hva er SERP vil du spørre?

Definert av SEMrush,SERP” står for “søkemotorresultatside.” Det er en side som en søkemotor viser til en bruker etter at de har skrevet inn et søk. SERP-er inkluderer lenker til forskjellige nettsider som er relevante for brukerens forespørsel, sammen med tilleggsinformasjon eller bilder.

Her er et eksempel på SERP i “Mer å spørre om”

(Example image of SERPt)

SERP, Mer å spørre om

Og hvordan oversettes dette for deg eller våre kunder? Her er noen resultater om hvordan vi har økt vår klient SERP de siste 3 månedene.

SERP resultater
Majorstua kvinneklinikk 4 måneder resultater fra SEO med SERP

Ganske stor forandring, ikke sant?

Tenk deg å være den første butikken folk ser når de går ned hovedgaten – det er akkurat slik organisk trafikk fungerer på nettet. Våre kunder, som allerede hadde tatt smarte steg innen SEO, opplevde en betydelig løft da vi introduserte dem for kraften av AI SEO. Det er som å skru på en supermotor for nettstedet deres! Og vet du hva det beste er? Denne trafikken koster ikke en krone. Når du først har sikret din plass i søkemotorenes toppresultater, trenger du ikke å betale for hvert klikk. Det er som å ha en reklameplakat på nettet som aldri slukner. 

Andre AI SEO kunder resultater

Det beste av alt, dette er ikke et unikt tilfelle.

Her er noen av våre andre veksthistorier fra den siste tiden.

dugnad partner 4 måneder resultater fra SEO

Dugnadpartner.no 108 % økning fra juni til november

Korpeveien legeklinikk 4 måneder resultater fra SEO

Korpeveienlegeklinikk.no 232 % økning fra juni til november.

Så, hvis du er klar for å se nettstedet ditt blomstre med økt synlighet og gratis trafikk, la oss starte reisen – hvem vet hvor langt vi kan nå på bare tre måneder?

Vi tilbyr ulike pakker tilpasset dine mål og budsjetter. Se våre priser og pakker her.

Er du klar for å forbedre din rangering og øke din organiske trafikk? Kontakt oss her.